Merit Award

Category A2: High-Density Housing

Amidst stringent requirements for public housing, the Jury commends [email protected] for its efforts at being able to synergize landscape and views on multiple levels through thoughtful layered composition. The fa├žade treatment is restrained and focused, allowing differentiated stack heights and roof terraces which resulted to foreground open green spaces. This melding of built green areas complemented the larger eco-corridor at Margaret Drive, stitching the development back to site through landscape.

Architect

Design Link Architects Pte Ltd

Client

Housing and Development Board, Singapore

Civil and Structural Engineer

DE Consultants (S) Pte Ltd

Mechanical and Electrical Engineer

United Project Consultants Pte Ltd

Quantity Surveyor

Davis Langdon KPK (Singapore) Pte Ltd

Lighting Consultant

N/A

Interior Designer

N/A

Builder

PROGRESSIVE BUILDERS PTE LTD