DESIGN AWARD

The main challenge of the brief for this space was to design an interior that could influence the behavioural and emotional state of its users. For crafting a well thought through design that could meet this brief, the Jury commends the designers for this small but sensitive project that demonstrates a deep understanding of what is required. From the process of investigation and research, to the innovative design and integration of form, texture and light, the simple interior has a calming effect for all users, not just for children. The ability to impact behaviour through design is achieved here through a well-executed architectural space.

Architect

Lekker Architects Pte Ltd

Client

National Museum of Singapore

Main Contractor

AE Models Team Pte Ltd

Light Programming

Torene Project

Photographer

khoogj

Find out more about Lekker Architects Pte Ltd