Honourable Mention

For a project that needs to balance controlled security, public access and shared working space, the judges feel that the architects were able to craft various architectural spaces that navigated public-ness and privacy exceptionally well.

Visual connections between different levels, engagement of users and the public, are calibrated with controlled material palettes and different lighting qualities. Different programs can thus assume their different spatial identities, existing within an overall coherent framework.

Externally, the building attempts to sit harmoniously within its site and neighbours. The creation of public steps and plaza open seamless connections to the surrounding landscape.

The jury feels that the inter-weaving of controlled work areas and public spaces created clear and delightful spaces. For the precise execution and detailing of the above, the jury panel is impressed with its exceptional achievements and recommends an Honourable Mention.